ARTICLE: propietats de l’stevia

L’stevia (Stevia rebaudiana Bertoni), es una espècie originària d’Amèrica del sud (Brasil i Paraguai), on els indígenes l’anomenaven fulla de mel, i la feien servir per endolcir menjars i infusions. L’interès que ha mostrat la indústria alimentària i farmacèutica per l’estèvia es basa en el seu gran poder edulcorant així com pels seus beneficis pel control de la glucèmia i l’hipertensió arterial.

FONT: Consumer Eroski, 1 de desembre 2009

AUTORA: Maite Zudaire

Més informació

Manual de cultiu i us de l’stevia

About these ads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2.269 other followers

%d bloggers like this: