ARTICLE: extracte d’amarant per conservar el pa

Soluble en aigua, aquest extract conté una activitat antifúngica amb capacitat per a reduir el deteriorament del pa durant el seu emmagatzemament a llarg termini.

L’amarant és un gènere d’herbes àmpliament distribuït per les regions temperades i subtropicals del món. Hi ha al voltant de 60 espècies diferents i pertanyen a la família “Amaranthaceae”. La gran majoria es cultiven com a verdures o plantes ornamentals, tot i que també poden cultivar-se com a cereals, amb un elevat potencial alimentari.

  • Autora: Por NATÀLIA GIMFERRER MORATÓ
  • Font: CONSUMER EROSKI
  • Data: 13 d’abril de 2009
  • Més informació
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: