TALLERS: Licors d’herbes

Els licors d’herbes

La ingesta de begudes alcohòliques aromatitzades, de vegades dolces, amb gust de fruits, d’herbes o d’espècies és molt freqüent a casa nostra i respon a llargues tradicions que des del Museu Arxiu Tomàs Balvey volen recuperar amb els tallers d’elaboració de licors d’herbes que venen organitzant des de fa uns anys i on tothom pot aprendre a elaborar els seus propis licors i molt especialment la Ratafia de la iaia Maria de Cardedeu, beguda d’elaboració artesana i casolana, segons una recepta tradiconal de Cardedeu, que té com ingredients principals l’anís i les nous tendres, i un seguit d’espècies i plantes aromàtiques pròpies d’aquestes contrades.

Més informació

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: