LLIBRE: la millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Més de 100 receptes basades en flors, plantes i fruits silvestres que es poden recollir pels camps de tot Catalunya.

Més de 60 espècies vegetals amb les seves característiques principals, aplicacions gastronòmiques i propietats per a la salut, acompanyades d’un ampli recull de receptes en què es poden utilitzar: per exemple, un risotto de pollastre i pastanaga silvestre, una amanida de formatge fresc i calèndules, unes espectaculars broquetes de xai amb mel i romaní, uns musclos amb fonoll marí, un tàrtar de salmó i figues de moro, o bé unes begudes com ara el cava de saüc, el licor de móres i una esplèndida ratafia.

Autora: Iolanda Bustos, Restaurant La Calèndula

Més informació

Advertisements

One Response to LLIBRE: la millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

  1. […] un taller d’elaboració de begudes amb herbes i flors per celebrar el primer any del llibre La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres. L’acte serà […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: