NOTICIA: Es comencen a dallar els camps d’aromàtiques a Andorra

A la primavera del 2008 es van plantar a Andorra deu espècies diferents de plantes aromàtiques, distribuïdes en vuit parcel·les a les diverses parròquies del Principat. Aquest dimecres s’han començat a dallar aquests cultius, que formen part d’un projecte experimental que l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra va encomanar al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. L’objectiu és veure si pot ser un cultiu rendible que serveixi d’alternativa o de complement al del tabac.

Més informació:

Informatius.ad

Bondia.ad

Diari Andorra.ad

RETALLS DE PREMSA

A finals de juny, l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra i Banca Privada d’Andorra (BPA) ja va organitzar una sortida al cortal de Llumeneres, a Sant Julià de Lòria, per visitar una de les parcel·les experimentals dedicada al cultiu d’herbes aromàtiques i medicinals, en el marc del programa que impulsen a favor de l’agricultura sostenible.

Manel Niell, biòleg i investigador del Centre de la Neu i la Muntanya d’Andorra (Cenma), va ser l’encarregat de dirigir la visita. L’excursió va permetre identificar diferents tipus de plantes medicinals i aromàtiques i veure l’evolució dels conreus, just abans de la primera collita.

Més informació:

Bondia.ad

Anuncis

One Response to NOTICIA: Es comencen a dallar els camps d’aromàtiques a Andorra

  1. […] del Govern d’Andorra, ja que aquesta activitat serveix per a valorar les herbes que s’estan assajant en cultius a Andorra, com ara l’hisop (Hyssopus officinalis), la gavarrera (Rosa canina) o el serpoll (Thymus […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: