NOTICIA: tast d’herbes cultivades a Andorra

olisAmb el patrocini de la Banca Privada d’Andorra, el passat dissabte 19 de setembre de 2009, va tenir lloc a l’hotel Crowne Plaza (Holiday Inn) a Andorra la Vella, un tast d’infusions i olis macerats amb herbes aromàtiques cultivades en les parcel·les experimentals de diversos socis de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA), sota la supervisió tècnica de l’Àrea de Productes Secundaris del Bosc, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Es va poder tastar infusió de tarongina (Melissa officinalis), menta (Mentha sativa), poliol (Mentha pulegium)), hisop (Hyssopus officinalis) i serpoll (Thymus serpyllum), i olis condimentats amb estragó (Artemisia dracunculus), orenga (Origanum vulgare), sajolida (Satureja montana), menta (Mentha sativa) i serpoll (Thymus serpyllum).

També es va pode tastar ratafia elaborada en el marc d’un taller conduit pel Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA) durant el mes d’agost.

Més informació:

Informatius.ad

El Periòdic

Advertisements

3 Responses to NOTICIA: tast d’herbes cultivades a Andorra

  1. Anna Galera ha dit:

    Va ser una trobada molt agradable, amb una excel·lent presentació dels cultius. El tast d’olis macerats en herbes tot un encert. Gràcies per convidar-nos.

    • apsb ha dit:

      Gràcies pels vostres comentaris tant positius, que ens anima a seguir treballant amb ganes per a difondre les virtuts de les plantes cultivades per productors amb ganes d’oferir productes de qualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: