JORNADA: les aromes en els postres

OPEN TALENT. Els secrets dels aromes. Postres Carolina Herrera.

El cicle de conferències Open Talent, una iniciativa organitzada per la UPC School al Tech Talent Center per fomentar l’intercanvi de coneixement entre els professionals.

En aquesta segona edició de l’Open Talent, Jordi Roca, guardonat amb dues estrelles Michelin, explicarà als assistents quins són els secrets de les seves postres, una combinació d’aromes, colors, sabors i decoració que l’ha fet triomfar en el món de la gastronomia.

13 d’octubre a les 18h

Tech Talent Center

C/ Badajoz 73

Inscriu-te
Confirmacions d’assistència
Carme Huguet

T. (34) 93 739 86 12

carme.huguet@fpc.upc.edu

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: