RECURSOS: sabons artesans

L’empresa AKARONA, de Peramea (Baix Pallars, Pallars Sobirà) elabora una varietat molt interessant de sabons artesans elaborats amb plantes medicinals de producció pròpia, com ara calèndula, pericó, espígol, romaní, rosa, així com també oleomacerats.

About these ads

Una resposta a RECURSOS: sabons artesans

 1. teresa escrigué:

  Benvolgut, benvolguda

  El motiu d’aquesta carta és per informar-te que ja estem treballant en l’organització de la segona edició de Net. Fira del Sabó de Montgai, que enguany celebrarem el proper dia 25 d’abril.

  Després de l’experiència novella i molt positiva de l’any passat, ens trobem amb moltes ganes de repetir la fira i millorar-la tant com ens sigui possible.

  De la setantena de fires que se celebren a tot Catalunya i que es denominen artesanes, Net. Fira del Sabó és una de les 22 que gaudeix del reconeixement oficial com a fira artesana per part d’Artesania de Catalunya, departament que depen de la Generalitat.

  La nostra fira gira entorn del món del sabó tradicional com a eix principal, a partir de la recuperació dels mètodes utilitzats pels nostres avantpassats, que fabricaven el sabó aprofitant olis i barrelles, i creant tot un univers relacionat amb el sabó.

  És per això que ens agradaria comptar amb la teva presència en aquesta segona edició de la fira.

  Si resulta del teu interès, pots confirmar-nos la teva presència i participació a través del correu electrònic fires@montgai.cat i també cal que ens diguis quin tipus de producte exposaràs i els metres d’exposició que et seran necessaris per tal que puguem fer una previsió del nostre espai.

  Més endavant tornarem a contactar amb totes les persones que confirmin la seva participació a la fira per ampliar la informació i explicar quina és l’organització prevista, així com per aclarir qualsevol dubte o suggeriment que sorgeixi.

  Esperem comptar amb tu!

  Rep una cordial salutació,

  Maria Teresa Boladeres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2.277 other followers

%d bloggers like this: