NOTICIA: es crea l’empresa líder en ingredients naturals

Ja s’ha posat data de presentació a l’acord de fusió en els negocis d’ingredients, que va tenir lloc el passat 1 d’octubre de 2009 a Avignon (França) i València (Espanya), entre la multinacional espanyola Natraceutical Group, referent en recerca i desenvolupament d’ingredients funcionals, principis actius i complements nutricionals, i la multinacional francesa Naturex, un dels principals proveïdors d’ingredients naturals d’especialitat per indústries alimentàries, nutracèutiques, farmacèutiques i cosmètiques.

L’operació s’estructurarà mitjançant la integració de la Divisió d’Ingredients de Natraceutical a Naturex. Aquesta fusió entre dues de les principals companyies cotitzades del sector dels inredients suposarà la creació de la companyia independent líder mundial en ingredients naturals d’especialitat, i comptarà amb una presència geogràfica més equilibrada entre Europa (50% de les vendes actuals conjunta) i EE.UU. (34%).

Per part de Naturex, la seva cartera de productes inclou ingredients nutracèutics, aromes, conservants i extractes innovadors, i per part de Natraceutical, colors naturals, pols de fruita i vegetals, pectines, ingredients funcionals, llevats i cafeïna

FONT: Alimarket Alimentación, 11 de desembre 2009

Més informació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: