SORTIDES: excursions i tallers del GEPEC

El Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC) organitza les següents activitats relacionades amb PAM durant el 2010:

  • Taller de plantes medicinals – Reconeixement de les plantes i elaboració d’alguns preparats medicinals (ungüents, xarops, etc.) – Dates: 13 i 27 de març de 2010 – Horari: 10:00-14:00 h – Lloc: local del GEPEC a Reus (Tarragona) – A càrrec de: Marta Terrassa
  • Taller de cosmètica natural – Coneixement de les bases de la cosmètica natural i elaboració d’una crema per a la cara, pasta per a les dents i un tònic – Data: 24 d’abril de 2010 – Horari: 10:00-14:00 h – Lloc: local del GEPEC a Reus (Tarragona) – A càrrec de: Marta Terrassa.
  • Tast de cervesa artesana – visita a l’empresa Les Clandestines a Montferri (Tarragona) per a conèixer i tastar cerveses amb gust a farigola, romaní, etc. – Data: 12 de juny de 2010.
  • Curs d’herbes remeieres – reconeixement d’herbes remeieres del Pirineu Ribagorçà (Lleida), a la vall de Barrabés, vall de Castanea, massís del Turbón i congost d’Obarra – Dates: 26 i 27 de juny de 2010 – A càrrec de: Judith Mira (La Petjada).

Font: GEPEC

Més informació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: