NOTICIA: begudes de flors

La cuinera Iolanda Bustos, del restaurant la Calèndula a Girona, juntament amb el seu marit, Jacint Codina, han creat una marca que aviat treuran al mercat amb dues begudes:

  • Una cervesa rosada, a base de flors, aromàtica i única.
  • Xampanyet de saüc, molt especial i fi.

El dia 12 de maig a les 18:30, a la llibreria cooperativa ABACCUS de Girona, hi realitzaran un taller d’elaboració de begudes amb herbes i flors per celebrar el primer any del llibre La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres. L’acte serà gratuït.

El dia 13 de maig de les 19:00 a les 21:00 a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó la Iolanda Bustos realitzà una classe especial de cuina amb flors. Inscripcions

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: