CONGRÈS: conferència de l’American Council for Medicinally Active Plants

El principal objectiu de l’American Council for Medicinally Active Plants (ACMAP) és desenvolupar col·laboracions entre la producció, la transformació, la biotecnologia i els sectors commercials involucrats en la recerca de components medicinals i nutracèutics de les plantes.

ACMAP organitza la primera trobada el 20-23 de juliol 2010 a la Rutgers University a New Brunswick, New Jersey (Estats Units).

La conferència de l’ACMAP comptarà durant 2 dies amb presentacions i comunicacions, seminaris i pòsters (la data límit per a admetre abstrats de comunicacions és el 15 de maig de 2010), així com un nombre de tallers de treball especialitzats i un viatge el tercer dia.

El viatge consistirà en una visita a una estació agrícola experimental de Rutgers on es podrà veure els avenços en estudis de PAM, com ara assaigs de varietats, selecció i millora amb PAM, una unitat de destil·lació mòbil de 500 litres i un assecador reconvertit a partir d’un assecador de tabac antic tipus Powell. També es visitarà un viver comercial especialitzat en PAM exòtiques d’arreu del món i una processadora de PAM ecològiques a New Jersey.

Programa de la conferència ACMAP

FONT: Gary Stutte, Ph.D. director executiu del ACMAP
Més informació: New Use Agriculture and Natural Plant Products | Rutgers University
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: