NOTICIA: extractes de fruits silvestres com a antioxidants

Les fruites silvestres mediterrànies com ara la mora (Rubus ulmifolius), la cirera de pastor (Arbutus unedo), la gavarrera (Rosa canina), l’atzarola (Crataegus azarolus), l’aranyó (Prunus spinosa) i la serva (Sorbus domestica), poden millorar l’estabilitat oxidativa de les hamburgueses de porc, prologant així la seva vida, d’acord amb un estudi realitzat per l’investigador Rui Manuel Maneta Ganhao, de l’Àrea de Tecnologia dels Aliments de la Universitat d’Extremadura.

L’estudi posa de manifest que la utilització d’aquest tipus d’extractes no només permet reduir les reaccions d’oxidació en els productes càrnics, sinó que també inhibeix el creixement de microorganismes, així com també suposa un valor afegit, ja que aquest tipus de compostos redueixen el desenvolupament de malalties com ara alguns tipus de càncer, problemes cardiovasculars, l’envelliment, etc.

FONT: Consumer Eroski, 17 de maig 2010

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: