CONGRÈS: resum del simposi internacional de plantes medicinals i nutracèutiques

El 2nd International Symposium on Medicinal and Nutraceutical Plants (ISMNP) va tenir lloc del 25 al 27 de novembre del 2009 al All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), Nova Delhi (India).

A l’esdeveniment hi van assistir més de 70 participants de més de 20 països diferents. Durant el simposi, aquests participants van presentar articles de recerca i van discutir temes com ara les condicions de cultiu per millorar la qualitat i el rendiment, modificació genètica per millorar el rendiment de components químics medicinals, metodologies d’extracció, establiment  in-vitro de propietats antimicrobianes, models experimentals amb animals per investigar diferents temes importants com ara la diabetis, els antioxidants, els anticataractes, immunologia, i resultats d’assaigs clínics entre individus pacients i saludables.

La principal conclusió del simposi va ser un consens entre els participants sobre el fet que hauria d’haver una més estreta col·laboració interdisciplinar entre científics involucrats en el cultiu de plantes, en l’extracció i anàlisi de compostos químics, farmacèutics i doctors mèdics per un millor futur que s’adigui amb les fites mèdiques modernes.

Es va acordar que el 3r simposi de l’ISMNP tindrà lloc al Brasil, sota la coordinació de Prof. Narendra Narain (narendra.narain@gmail.com).

Per més informació sobre el 2on ISMNP: Prof. S.C. Mahapatra, MD, Nutrition and Phytomedicine Laboratory, Dept. of Physiology, All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), New Delhi, 110029, India, email: scmahapatra@gmail.com

Les actes encara no han estat publicades, però si les de la primera edició, realitzada l’any 2007

FONT: Chronica Horticulturae, vol. 50, num.3 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: