SORTIDA: plantes i fruits silvestres per a la cuina

Plantes i fruits silvestres amb usos alimentaris

Dia: dilluns, 18 d’octubre de 2010.

Lloc: terme municipal de Begur.

Durada: de dos quarts de cinc de la tarda (16:·30) fins a les set del vespre aproximadament (19:00).

Activitat d’etnobotànica per a professionals de la restauració, per a conèixer flors, plantes i fruits silvestres amb usos alimentaris que és poden trobar durant la tardor a la zona costanera de les comarques gironines.

Sortirem a buscar Ingredients amb sabors originals i purs, que si els coneixem i els introduïm a la cuina, a part del sabor, podrem oferir un mos del nostre paisatge en el marc dels nostres plats, alhora que recuperem espècies i sabors perduts en la memòria de molta gent  i que antigament havien estat tant populars.

Lloc de trobada i hora: a dos quarts de cinc de la tarda (16:30) al pàrquing que hi ha a l’entrada del parador d’Aiguablava, a Begur.

L’assistència és lliure i pel propi compte i risc.

FONT: Iolanda Bustos bustosiolanda@gmail.com

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: