CURSOS: identificació dels vegetals dels preparats medicinals i condiments

Investigando la biodiversidad: presente y futuro

Dates: 1-16 març 2011, 16:00-20:00

Lloc: Estació Biològica Torretes-Font Roja (Ibi) i a la Universitat d’Alacant

Organitza: Instituto Universitario de investigación CIBIO – Centro Iberoamericano de la Biodiversidad, Alacant.

Contingut:

En aquest curs s’impartira els coneixements necessaris per identificar els principals grups de plantes emprades en el comerç alimentari i farmacèutic, per a identificar posteriorment els seus principals processats.

S’aportaran els fonaments teòrics i pràctics del mètode microgràfic necessaris per afrontar amb èxit la tasca d’identificar materials d’origen vegetal, ja siguin trossos de plantes o preparats elaborats de forma artesana o industrial, en què ja no resulti possible la lectura dels caràcters de morfologia externa.

Més informació

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: