CURSOS: maridatge de vins i espècies

Curs de tast i aromatitzants d’origen vegetal

Dates: 1-3 febrer 2011, 17:00-20:00 h

Lloc: Sala Cabanilles del Jardi Botànic de València

A càrrec de: José Tomàs Acosta, enòleg, mestre cavista i boteller

Contingut:

Anou moscada, pebre, canella, gingebre….al llarg dels anys les espècies s’han convertit en un aliat indispensable a l’hora de condimentar els nostres plats. Però si a més triem el vi més adequat podrem ampliar la paleta aromàtica i gustativa d’una manera extraordinària. És el cas del safrà, que combina perfectament amb moscatells complexos envellits en barrica de roure o el curri, utilitzat habitualment amb coco, pinya o mànec, pel que cal optar per varietats de vins molt més aromàtics.

Des d’un punt de vista pràctic i sensorial, aprendrem a tastar i disfrutar els vins, però també a analitzar-los aromàticament per a descobrir en ells les notes especiades que contenen. Complementarem els tastos amb degustacions de diferents plats especiats (tapes) per a aprendre a distingir les seues possibles combinacions. A més, ens introduirem en el món del maridatge per a poder seleccionar els vins adequadament tant per a acompanyar la carta en un restaurant com per a un plat d’elaboració pròpia.

Preu: 60 €

Places limitades: 15

Inscripcions: fins a 31 de gener

Més informació


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: