TALLER: identificació, recol·lecció i transformació de plantes silvetres comestibles

Identification, récolte et transformation de plantes sauvages comestibles

A càrrec de: Thierry Thevenin, J

Contingut:

Iniciació a la nomenclatura botànica (ús de claus d’identificació, flors, etc.), identificació, recol·lecció i preparació de les principals plantes silvestres (elaboració d’amanides, sopes, pastes vegetals). Identificació d’algunes plantes tòxiques que cal evitar.

Lloc: Mercin 23420 Mérinchal (França)

Dates: 7 i 8 de maig 2011. El desenvolupament de la jornada es pot modificar en funció de la metereologia.
Preu: 180 euros/persona. Inclou l’allotjament (nits del 6 al 7 i del 7 al 8, i els menjars _ esmorzar, dinar i sopar del 7 i esmorzar del 8.
Cal portar roba que abrigui i sigui impermeable, botes, cistell, bloc de notes i càmera de fotos.
Inscripcions: abans del 10 d’abril 2011. Contacteu a Vicent Bourbon, tel. ++33 555672335, e-mail: vicent.bourbon@hotmail.fr
FONT: Syndicat des SIMPLES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: