FIRA: activitats amb plantes aromàtiques i medicinals a Biocultura Barcelona

Biocultura

Dates: 13-16 maig 211

Lloc: Palau Sant Jordi, Barcelona

Contingut: fira de productes ecològic i consum responsable (alimentació ecològica, cosmètica certificada, roba i calçat, medi ambient, bioconstrucció, energies renovables, teràpies complementàries, etc.)

Activitats remarcables amb plantes aromàtiques i medicinals:

14 de maig 2011

  • Remeis amb plantes medicinals per als més petits. 15:00 h, sala 9. A càrrec de Susanna Arjalaguer. Biòloga, naturòpata i experta en fitoteràpia. Professora de l’IFPS Roger de Llúria.
  • HERBAM.NET: web 2.0 per recuperar la memòria de l´us de les herbes a la Mediterrània peninsular. 16:00 h, Sala 5. A càrrec d’Eva Moré. Enginyera agrònoma de l’Àrea de Productes Secundaris del Bosc, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
  • Ull amb els cosmètics! Els perillsde la cosmètica convencional. 16:00 h. Sala 9.  A càrrec de J. Daniel Ortiz. Naturòpata, especialista en cosmètica natural i aromateràpia. Professor del IFPS Roger de Llúria.
  • Cosmètica natural: la millor elecció. 17:00 h. Sala 4. A càrrec de Ricardo Matuschek. Tècnic especialista encosmètica natural. Assessor en tractaments estètics. Organitza: Naturkosmetika Ecològica, SL.

15 de maig 2011

  • Cóm cuidar la pell de forma senzilla i natural. 15 h. Sala 5.  A càrrec de Ana Isabel de Andrés. Farmacèutica i cosmetòloga. Organitza: Taller Amapola.
  • Cosmètica natural enfront de cosmètica convencional. 16:00 h. Sala 7. A càrrec de Ana Isabel de Andrés. Farmacèutica i cosmetòloga,directora tècnica de Taller Amapola. Organitza: Taller Amapola.

Més informació

One Response to FIRA: activitats amb plantes aromàtiques i medicinals a Biocultura Barcelona

  1. […] el proper dissabte 14 de maig de 2011, es tornarà a presentar a la Fira Biocultura, a les 16:00 a la Sala […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: