Jornada tècnica: El Sector dels Productes Forestals no Fustaners a Catalunya
Data: 3 de maig 2011, 10:00-14:30
Lloc: Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Solsona (Lleida)
Contingut:
La jornada recull els resultats del projecte pilot “Con Sabor a Bosque”, projecte pilot desenvolupat per diverses àrees del CTFC en el marc del Programa de la Red Rural Nacional del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, 2009.
‘Con Sabor a Bosque’ estudia set productes forestals no fustaners a nivell de sector i mercat i estableix un pla d’actuació estratègica, definint la seva importància actual i el seu futur potencial a Catalunya.
- La castanya, a càrrec de Pere Josep Navarro, Àrea d’Aprofitaments i Biomassa Forestal del CTFC.
- Els fruits del bosc, a càrrec de Mónica Fanlo, Àrea de Productes Secundaris del Bosc del CTFC.
- Els pinyons, a càrrec de Míriam Pique, Àrea de Gestió Forestal Sostenible del CTFC.
- Les plantes aromàtiques i medicinals, a càrrec d’Eva Moré, Àrea de Productes Secundaris del Bosc del CTFC.
- La mel, a càrrec de Pau Vericat, Àrea de Gestió Forestal Sostenible del CTFC.
- Els bolets, a càrrec de Juan Martínez de Aragón, Àrea de Defensa del Bosc del CTFC.
- La tòfona, a càrrec de Dani Oliach, Àrea de Defensa del Bosc del CTFC.
A la jornada participaran, presentant les seves experiències, varies empreses del sector:
- Castanya: Castanya de Viladrau SCP
- Plantes aromàtiques i medicinals: TaüllOrgànics
- Mel: Mel Can Mallofré
- Tòfona: Ibertruf
L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció, trucant al 977 87 17 16 o a través del correu electrònic: ctfc.esplugadefrancoli@ctfc.es