LLIBRE: es presenta un llibre sobre les plantes medicinals d’Odèn

El passat dijous, 21 d’abril 2011, es va presentar al Centre de Natura d’Odèn (Lleida) el llibre La Riqueza Natural de Oden – Plantas medicinales, escrit per Carlos Pla i il·lustrat amb les fotografies de Montserrat Mas.

El municipi d’Odèn, al nord-oest del Solsonès, té una riquesa en plantes medicinals tan nombrosa i variada que el converteix en un espai privilegiat per al jardiner en la seva recerca de remeis naturals de sempre als mals del nostre temps. El metge naturòpata Carlos Pla, coneixedor de la zona i que a més a més és un apassionat de les plantes medicinals, explica que “en tres quilòmetres i sis-cents metres vaig recollir 71 plantes medicinals diferents… i que jo conegui!”. Pla va presentar al Centre de Natura d’Odèn l’obra La riqueza natural de Odèn, feta per ell i la seva esposa, Montserrat Mas.

El llibre ha estat editat pel Centre de Natura d’Odèn i recull  prop de 130 fitxes de plantes remeieres, així con un extens glossari, condensant les qualitats terapèutiques de les plantes. A cada fitxa s’hi troba un parell d’imatges de la planta, una descripció de la planta (quan floreix, en quin entorn creix, quins components medicinal té i per quines afeccions està indicada, així com a precaucions i contraindicacions que cal tenir en compte).

FONT: Celsona, 21/4/2011 i Regió 7

Més informació

One Response to LLIBRE: es presenta un llibre sobre les plantes medicinals d’Odèn

  1. […] A càrrec de: Carlos Pla, metge naturista i fitoterapeuta clínic, autor del llibre “La riqueza Natural de Odèn […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: