ENTREVISTA: els usos culinaris de les plantes a Tàpies Variades de Catalunya Ràdio

El passat 24 d’abril 2011, l’ús a la cuina de les plantes silvestres va ser el tema protagonista del popular programa radiofònic “Tàpies variades” de Catalunya Ràdio, on varen entrevistar a la cuinera “Iolanda Bustos” especialitzada en etnobotànica de plantes culinàries, la qual va explicar l’ús de les plantes aromàtiques per elaborar diversos plats, com ara la farigola (Thymus vulgaris), el romaní (Rosmarinus officinalis), menta (Mentha sp.), marduix (Origanum majorana), estragó (Artemisia dracunculus), tarongina (Melissa officinalis), sàlvia (Salvia officinalis), verdolaga (Portulaca oleracea), espernallac (Santolina chamaecyparissus), ruda (Ruta graveolens), etc.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: