JORNADA: usos alimentaris i medicinals de les plantes en animals

Jornadas Técnicas sobre Usos Alimentarios y Medicinales de las Plantas en Animales

Data: 4 de juny de 2011

Lloc: Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans, Vilanova de Sau (Barcelona).

Organitza: Fitomón i l’Herbolari de Sau

Contingut:

8:45-10:00 – Plantes i extractes per veterinària. Principis actius, usos i aplicacions en alimentació i fitoteràpia per producció animal. A càrrec de Carles Alba, Vetfito, S.L.

10:00-10:25 – Usos alimentaris. Els pinsos. Requisits legals pel seu ús en pinsos. Estratègia documental per obtenir el registre. A càrrec de Francesc Fort, assessor tècnic.

10:25-11:00 – Fitoteràpia i ús de teràpies naturals pel control de les parasitosis en ramaderia ecològica. A càrrec de Carmelo García. Especialista en agricultura ecològica de la SEAE

11:15-11:45 – Extractes i estat sanitari de l’animal. A càrrec d’Ester Risco / Salvador Cañigueral, Universitat de Barcelona.

11:45-12:15 – Els olis essencials naturals com a milloradors de la salud i producció d’animals de carn. Pere Peñalver, farmacèutic especialista en l’estudi de la salut i benestar animal.

12:15-12:45 – Aromàtics pels animals, la mare natura a l’abast de l’animal domesticat. (gos, gat, cavall, cabra…). Com els animals seleccionen allò que necessiten. A càrrec de Jeannette Kok, Animal Aromatics Practicioner.

12:45-13:15 – Altres ingredients naturals d’ús alimentari per pinsos: prebiòtics, fibres, nutricionals (antioxidants, digestius, milloradors de l’aprofitament de nutrients excreció). Carlos Mateu, Imasi Consulting.

13:15-13:45 – Etnoveterinària a Catalunya, Espanya i al món. Remeis d’origen vegetal emprats en medicina popular veterinària. A càrrec d’Evarist March, Naturalwalks

15:15-16:30 – Homeopatia. Tallers per grups de bovins, porcs, aus… A càrrec de Jacqueline Peker.

16:30-17:00 – Homeopatia en veterinària. Casos pràctics, en petites i grans espècies. A càrrec d’Enedina Silva, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia de la Universidad Nacional Autónoma de México

17:00-17:30 – Ramaderia ecològica i petits animals per mitjà de l’homeopatia. A càrrec d’Ander Bidarte, especialista en ramaderia ecològica.

17:30-18:00 – Cavalls. Flors de Bach. Taller demostratiu. Salut i equilibri emocional de cavall i genet. A càrrec de Susan Wight, Equilibri Cavallieri.

Preu: 80 € (60 € la segona persona de la mateixa empresa o soci de la SEFIT)

Contacte: jornades.fitoanimals@gmail.com

Més informació

Inscripció

Anuncis

One Response to JORNADA: usos alimentaris i medicinals de les plantes en animals

  1. […] El passat 4 de juny de 2011 van tenir lloc a Vilanova de Sau (Barcelona) les Jornadas Técnicas sobre usos Alimentarios y Medicinales de las Plantas en Animales. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: