LLIBRE: les virtuts de les males herbes

La cara amable de las malas hierbas. Usos alimentarios, medicinales y ornamentales de las plantas arvenses

Autors: Alicia Cirujeda Ranzenberger, Carlos Zaragoza Larios, María León Navarro i Joaquín Aibar Lete

Edita: Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón

El llibre descriu 90 espècies vegetals en tres capítols, amb glossaris, índex i abundants fotografies. Es relaciones 87 espècies vegetals que habitualment es consideren males herbes en alguns cultius, però que alhora poden ser plantes molt útils per les persones i per a la biodiversitat.

Cada espècie té una fitxa con es descriu la seva morfologia, cicle biològic (nord-est de la Península), el seu hàbitat i els seus possibles usos com aliment, medicinal (incloent la seva possible toxicitat), ornamental i altres usos. A part, hi ha fotografies en diferents estadis per a facilitar la seva identificació

FONT: Acta Sanitaria

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: