FIRA: herbes remeieres a Vilanova de Sau

XX Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans

Dates: 5 de juny

Lloc: Vilanova de Sau (Barcelona)

Activitats destacades amb plantes aromàtiques i medicinals:

  • 9:00-10:30 – Sortida botànica. Reconeixement de la flora de Vilanova de Sau. A càrrec d’Àstrid van Ginkel, Fitomon, S.L.
  • 10:30-12:00 – Conferència “La farmaciola de remeis naturals”. A càrrec de Montserrrat Alsina, professora de plantes medicinals del Gremi d’Herbolaris i Dietètica de Catalunya i d’Òscar Cardona, president del Gremi d’Herbolaris i Dietètica de Catalunya.
  • 16:00-17:00 – Petit taller de cuina amb herbes aromàtiques: un postre. “Maduixetes de bosc amb gelatina d’herbes d’en Serrallonga“. A càrrec d’Esteve Camps, cuiner i responsable del restaurant La Troballa de Sant Julià de Vilatorta i Joan Carles Rey, director de l’Herbolari de Sau.
  • 17:00-18:30 – Presentació del projecte HERBAM.NET: web per recuperar l’ús tradicional de les herbes al Mediterrani. A càrrec d’Eva Moré, Àrea de Productes Secundaris del Bosc del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Activitats paral·leles:

  • Exposició “Les herbes de les Guilleries: les que es mengen, les remeieres i les fetilleres”. Realitzada i cedida pel Museu de les Guilleries (Sant Hilari Sacalm) i arranjada per l’Herbolari de Sau.
  • Herbes al carrer – Guarniment del carrer Santa Maria i Plaça Major amb planta aromàtica i medicinal, boquets i rams de flors boscanes. Realitzada per l’Herbolari de Sau i Fitomon, S.L. amb la col·laboració dels veïns i veïnes de Vilanova de Sau.

FONT: L’Herbolari de Sau

Contacte: 659.00.63.62 – fira@herbolaridesau.com

Més informació

Anuncis

2 Responses to FIRA: herbes remeieres a Vilanova de Sau

  1. […] la XX Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau, els assistents van tenir l’ocasió de tastar el postre “Maduixetes de bosc amb […]

  2. […] 2011, tot i la presència de la pluja, es va poder desenvolupar amb molta afluència de públic la XX Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau, on es va presentar el portal HERBAM en el marc de les activitats de la […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: