CONGRÉS: les plantes medicinals com a producte forestal

2012 IUFRO All Division 5 Conference

Dates: 8-13 Juliol 2012

Lloc: Estoril Congress Center, Estoril (Portugal).

La Divisió 5, dedicada als productes forestals, de la International Union of Forest Research Organisations (IUFRO), junt amb la Technical University of Lisbon/ ISA, organitza aquesta conferència per portar recercadors especialitzats en productes forestals de tot el món. Les discussions abarcaran progrés i necessitats de la recerca per lligar amb la demanda creixent de tot tipus de productes forestals, mirant de mantenir adequadament el bosc per a que continuï essent un font de recursos que permetin beneficis socials, econòmics i mediambientals.

La Divisió 5 de l’IUFRO, enfocada a diferents productes forestal, inclou també els productes forestals no fustaners, com ara els productes medicinals i comestibles, emmarcada en l’ús eficient i sostenible dels boscos per al benefici de la humanitat.

Els principals temes de la conferència són:

  • Els boscos per la gent
  • Els boscos i el canvi climàtic
  • Bioenergia
  • Recursos pel futur
  • La fusta per la construcció

Entre els aspectes que es tractaran hi ha els productes forestals no fustaners, que cobriran un àmplia varietat de productes de tot el món, així com la recerca per promoure la descoberta, desenvolupament i ampli ús d’aquests recursos. Es farà especial èmfasi en la recerca de plantes aromàtiques i medicinals, productes a base de plantes i bolets comestibles, resines i gomes, i altres “productes forestals minoritaris” que tenen una gran importància per a moltes poblacions i proveeixen noves oportunitats pel desenvolupament econòmic.

FONT: GRUNTVIG PLANT WILD

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: