CURS: Remeis casolans amb plantes medicinals

Plantes medicinals i remeis casolans

Dates: del 15 de març al 19 d’abril 2012 – 10:00-13:00 h i 17:00-20:00 h.

Lloc: FUB, Manresa

Organitza: L’Era – Espai de Recursos Agroecològics

Contingut: es donaran les pautes per al reconeixement de les plantes a la natura, la seva recol·lecció, conservació i preparació dels remeis, així com l’elaboració pràctica d’alguns d’ells. Un apropament als coneixements tradicionals dels preparats casolans per solventar petits problemes de salut, així com quines són les pautes bàsiques per gaudir d’una vida saludable.

Programa:

  • 15/03/12 – PAUTES PER A UNA VIDA SALUDABLE. LA FITOTERÀPIA COM A EINA DE SALUT. A càrrec de: Neva Añó, fitoterapeuta i artesana elaboradora de cremes, sabons naturals i remeis casolans.
  • 22/03/12 – RECONEIXEMENT I USOS DE PLANTES REMEIERES (I). A càrrec de: Esteve Padullés. Expert en herboristeria, recol·lector de plantes medicinals i guia d’espais naturals.
  • 29/03/12 – SORTIDA DE RECONEIXEMENT I RECOL·LECCIÓ DE PLANTES REMEIERES. A càrrec de: Esteve Padullés. Expert en herboristeria, recol·lector de plantes medicinals i guia d’espais naturals.
  • 12/04/12 – BASES PER A LA PREPARACIÓ DELS REMEIS: INFUSIONS, DECOCCIONS, UNGÜENTS, XAROPS, etc. A càrrec de: Neva Añó, fitoterapeuta i artesana elaboradora de cremes, sabons naturals i remeis casolans.
  • 19/04/12 – PREPARACIÓ I USOS DELS DIFERENTS REMEIS CASOLANS. OLIS ESSENCIALS I CREMES. A càrrec de: Neva Añó, fitoterapeuta i artesana elaboradora de cremes, sabons naturals i remeis casolans.

Inscripcions

FONT: L’Era – Espai de Recursos Agroecològics


One Response to CURS: Remeis casolans amb plantes medicinals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: