TALLER: plantes comestibles i utilitzades a la cuina a Collserola

Minitaller de plantes comestibles i culinàries de Collserola

Data: 24 de juny 2012

Lloc: Entorn de Collserola, 16:00-20:00 h

Contingut:  El taller donarà els coneixements bàsics sobre el món de les herbes i plantes comestibles d’avui i usades en el passat, de l’entorn mediterrani i la muntanya baixa, per tal puguis sortir amb seguretat a buscar-les, aprenguis a respectar l’entorn natural on viuen i aprenguis les principals maneres a la cuina.

Els participant/es aprendran:

  • Identificar correctament les diferents espècies al camp
  • Diferenciar les d’espècies semblants i principalment les espècies toxiques
  • Les principals utilitats a la cuina (verdures, espècia, decoració, beuratges …) o a conservar-les.

A càrrec de: Evarist March, Botànic. (Naturalwalks).

Públic: general, no cal tenir una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut, alimentació o el món de la restauració. Grup: màxim 18 persones. Reserva de plaça per ordre de pagament.

Preu: 30 € (20% descompte a estudiants).  El taller inclou:

  • Carpeta del curs amb el dossier amb els noms i principals usos de les herbes i espècies a la cuina -15 -20 espècies-.
  • Assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges i resolució de dubtes.

Contacte: info@naturalwalks.com,  tel: 934900356 / 66225105

Més informació e inscripcions

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: