CURSOS: noves propostes amb plantes medicinals pel setembre

Taller. Les herbes comestibles del litoral català

Data: 15 setembre 2012, 10:00-14:00

Lloc: Blanes (Girona)

Contingut: coneixements bàsics sobre el món de les herbes comestibles (condiments, verdures o colorants) d’avui i usades en el passat de la costa de Girona. Es veuran tant plantes de l’entorn de penya-segats, com de zones de ribera o bosc de llocs no calcaris. Es recomana dur banyador i tovallola doncs es passarà per diferents platges que conviden a banyar-s’hi.

Preu:30 € (20% descompte per estudiants). El taller inclou carpeta del curs amb el dossier amb els noms, els principals usos de les herbes de la zona -15 a 20 espècies – i assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges preses al curs i resolució de dubtes

Més informació

Curs. Les herbes remeieres i comestibles del litoral català

Data: 16 de setembre 2012, 10:00-18:00 h

Lloc: des de l’estació de tren d’Altafulla fins arribar en bus fins a la ciutat de Tarragona.

Contingut: coneixements bàsics sobre el món de les herbes remeieres d’avui i usades en el passat així com les que es poden utilitzar com a comestibles de l’entorn de la costa de Tarragona. Es veuran tant plantes de l’entorn de penya-segats com de la plana boscosa. Es recomana dur banyador i tovallola doncs es passarà per diferents platges que conviden a banyar-s’hi.

Preu:50 € (20% descompte per estudiants). El taller inclou carpeta del curs amb el dossier amb els noms, els principals usos de les herbes de la zona -15 a 20 espècies – i assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges preses al curs i resolució de dubtes

Més informació

Taller. Les herbes remeieres de Collserola.

Data: 23 de setembre 2012, 15:30-20:30 h.

Lloc: Serra de Collserola (Barcelona).

Contingut: coneixements bàsics sobre el món de les herbes remeieres d’avui i usades en el passat. Es veuran tant plantes de l’entorn de boscos humits com de zones seques, especialment posant atenció a l’estat de les plantes a final de l’estiu i a la presència i ús dels fruits i llavors.

Preu:30 € (20% descompte per estudiants). El taller inclou carpeta del curs amb el dossier amb els noms, els principals usos de les herbes de la zona -15 a 20 espècies – i assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges preses al curs i resolució de dubtes.

Més informació

Taller. Les herbes comestibles de Collserola.

Data: 30 de setembre 2012

Lloc: Serra de Collserola (Barcelona).

Contingut: coneixements bàsics sobre el món de les herbes comestibles (condiments, verdures o colorants) d’avui i usades en el passat de l’entorn de Barcelona. Es veuran tant plantes de l’entorn de boscos humits com de zones seques, especialment posant atenció a l’estat de les plantes a final de l’estiu i a la presència i ús dels fruits i llavors.

Preu:30 € (20% descompte per estudiants). El taller inclou carpeta del curs amb el dossier amb els noms, els principals usos de les herbes de la zona -15 a 20 espècies – i assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges preses al curs i resolució de dubtes.

Més informació

A càrrec de: Evarist March, Botànic. (Naturalwalks).

Més informació e inscripcions:
info@naturalwalks.com
934900356 / 662251059

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: