EMPRESA: nous conceptes de licors amb herbes

Marie Brizard sorprèn amb un concepte nou i diferent amb la nova gamma de licors “Essence”, inspirant-se en els sabors de sis flors, plantes i espècies. Per a la seva elaboració realitza l’extracció de l'”essència” de cada ingredient i ho transforma en un licor: violeta, gessamí, romaní, canyella, té i “spicy mix” o mescla d’espècies.

Els sabors es concreten en l’essència de l’ingredient, reduint la quantitat de sucre per litre i incrementant la graduació alcohòlica, resultant-ne uns licors amb aromes potents i sabors intensos.

Aquesta gamma de licors sorgeix a partir de les necessitats exposades pels professionals de l’hosteleria, orientant-ho en gran mesura a la cocteleria professional.

FONT: Alimarket Alimentación, 12 setembre 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: