JORNADA: producció de matèria primera per a cosmètica natural

Jornada técnica Producción de materia prima para cosmética econatural

Data: 9 de novembre 2012

Lloc: Biocultura, Sala S-14, IFEMA-Feria de Madrid

Contingut: Un dels principals problemes als que s’enfronta un elaborador de cosmètica natural és la manca de matèria primera d’origen nacional, quan es podria produir fàcilment productes vegetals com olis (ametlla, grana de raïm), olis essencials, àloe, extractes de fruites i altres cultius innovadors.

Programa:

  • 10:30-11:15 h. Reunió de la xarxa Ecoestética. Presentació de les jornades. A càrrec de: Montse Escutia i Marga Roldán, Ecoestética.
  • 11:15-12:30 h. Quins ingredients necessita l’elaborador de cosmètica econatural i no troba al mercat nacional?. A càrrec de Beatriz Lavado. Cosmética “La Redoma Creativa”.
  • 12:30-14:30 h. El repte de produir matèries primeres per a la indústria de cosmètica natural: plantes aromàtiques i medicinals. A càrrec de: Eva Moré, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
  • 16:30-17:30 h. Mercat, demandes i tendències internacionals per a l’elaboració d’ecocosmètics. A càrrec de: Maria Kaiser, Kaiserqualität.
  • 17:30-19:00 h. Taula rodona: com establir sinèrgies entre elaboradors i productors de matèries primeres per a la cosmètica econatural?. Participen: El Olivar divino, Herbes del Molí, Cítrics El Pla, Aloeplant i altres.

Inscripcions: info@ecoestetica.org – www.ecoestetica.com

Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: