TALLER: sals aromatitzades amb concurs

Taller de sals aromatitzades

Data: 25 de maig 2013

Lloc: Ajuntament d’Argençola (Barcelona).

Contingut: La sal és un dels condiments alimentaris més utilitzats arreu del món, però també un dels més polèmics pel que fa al seu efecte sobre la salut. Consumida en excés ens és molt perjudicial. Per consumir menys sal, no perdre ni una mica de gust als nostres plats i afegir-los-hi un plus d’aroma i sabor podem fer servir les sals aromatitzades o condimentades amb herbes aromàtiques i espècies.

El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola organitza aquest taller on podreu aprendre a fer-vos les vostres pròpies sals, aprofitant un altre dels patrimonis del nostre país, les herbes aromàtiques.

A càrrec de: Àstrid van Ginkel, llicenciada en Farmàcia i màsters en Biologia, especialista en plantes aromàtiques i medicinals i directora de la consultoria especialitzada Fitomon.

3r concurs de sals aromatitzades

Per altra banda volem animar a tothom a participar al 3er.Concurs de Sals Aromatitzades, que tindrà lloc dins el III Mercat de les Espècies, Productes i Artesania que és celebrarà a Argençola el proper dissabte 15 de juny.

En aquesta edició el concurs tindrà dues categories, una per a professionals i una altra pels amateurs.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: