TALLER: Usos medicinals i culinaris dels fruits

Usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor

Data: 19 d’octubre 2013, 10:00-14:00 i 15:00-19:00 h

Lloc: Cassà de la Selva (carretera provincial 85)

Contingut: Els nostres boscos a la tardor s’omplen de fruits comestibles, que es poden recol·lectar per a fer melmelades, xarops , licors, gelees, infusions, etc. L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres i cultivats que fructifiquen a la tardor a Catalunya. Durant el matí es farà un passaig per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus fruits, a la tarda s’elaborarà amb la poma del ciri una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes,vi de codony, infusions, etc.

A càrrec de: Carme Bosch

Preu: 45 €

Contacte: T. 972 461 334  T.M. 666 727 404 e-mail: info@carmebosch.cat

Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: