JORNADA: assecat i manipulació de plantes per herboristeria

 

Séchage, Battage, Triage des PPAM pour l’herboristerie

Dates: 18 i 25 de novembre 2014

Lloc: JORNADA: assecat i manipulació de plantes per herboristeria

  • 18 novembre: matí a Méjannes les Alès i tarda a St. Etienne de l’Olm (França).
  • 25 novembre: matí a Vallérargues i tarda a Lussan (França)

Contingut: l’objectiu d’aquesta formació és la d’aportar als productors els elements teòrics,  metodològics i de casos concrets (tècnics i econòmics) per la posada en marca d’eines de transformació adaptades a les seves necessitats en l’explotació, així com d’elements tècnics de la transformació de plantes aromàtiques i medicinals (PAM) seques.

Programa:

18 novembre: a càrrec de Sylvain PERROT (CRIEPPAM), Sandrine GEORGE (Arcadie), Romain BIAU (Civam Bio Gard)

  • Teoria de l’assecat de les PAM; intercanvis i discussió de casos concrets.
  • Posada en pràctica i demostració de l’assecat, esfullat i triat de PAM.

25 novembre: a càrrec de Jacky RIBEYRE (productor de PAM), Romain BIAU (Civam Bio Gard)

  • Teoria del desfullat i triat de les PAM; intercanvis i discussions de casos concrets.
  • Demostració d’una nova instal·lació d’assecat de PAM.
  • Demostració d’una adaptació d’una esfulladora de PAM

Preu:

  • socis de Civam Bio Gard: gratuit.
  • socis d’un altre Civan bio del Llenguadoc-Rosselló: cap fer-se soci obligatòriament al Civam Bio Gard (40€).
  • No elegibles Vivea: 210 €.

Inscripció: places limitades a 12 persones. Cal inscriure’s abans del 7 de novembre 2014.

CIVAM BIO GARD – 97 Rue Grieg – Immeuble Beauvallon – 30900 NIMES
04 15 09 82 71 – l.menneboo@biogard.fr

Més informació : Romain BIAU 06 18 10 44 18 – r.biau@biogard.fr

La presència als dos dies és obligatòria.

Plaquette info formation séchage,battage,triage PPAM

Formulaire d’adhésion

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: