CURS: postgrau sobre creativitat en aromes i fragàncies

Creativitat en Aromes i Fragàncies. Bases Empresarials.
Postgrau Presencial

Dates: Inici: 21/01/2015 Fi:22/06/2015

Horari: dilluns  18:00 a 21:00, dimecres  18:00 a 21:00

Lloc: UPC Campus Terrassa, Ed. CITM, C/ de la Igualtat, 33, Terrassa

Contingut: programa de postgrau que afegeix al context curricular la disciplina de la creativitat, que permetrà establir les bases fonamentals per gestionar els reptes actuals. L’objectiu és, d’una banda, ampliar les competències dels professionals que treballen en les àrees de desenvolupament, control de qualitat del producte (aplicació d’aromes i fragàncies), comunicació i vendes, i, de l’altra, desenvolupar estratègies.

El programa incorpora continguts tècnics i metodològics avançats d’acord amb la societat de la innovació en els sectors de l’alimentació, la perfumeria i la cosmètica, així com en els productes relacionats. S’inclouen totes les empreses proveïdores vinculades a aquests sectors, a més de professionals d’altres departaments d’aquests mercats, connectats de manera indirecta amb el desenvolupament i l’aplicació del producte.

A qui va dirigit:

  • A professionals que no només estiguin interessats a actualitzar la seva carrera professional, sinó que es plantegin reorientar-la o dur a terme els seus propis projectes, en un marc empresarial amb eix en una societat digital i global.
    A universitaris acabats de titular que provinguin de disciplines de l’àmbit científic o tècnic.
  • A graduats en biologia, química, veterinària, farmàcia i enginyeries química, agrícola i alimentària.
  • La idoneïtat d’altres perfils dependrà dels programes de grau que l’alumne hagi cursat.
  • Creatius vinculats a entorns científic-tecnològics que vulguin incorporar coneixements profunds de dimensió sensorial al seu camp d’aplicació

Crèdits: 16 ECTS (120 hores lectives)

Idioma d’impartició: Català / Espanyol

Import de la matrícula: 3900 € (10% de descompte abans del 15 desembre)

Inscripció oberta fins l’inici del curs o fins l’exhauriment de places.

Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: