JORNADA: cultiu, assecat, processat i elaboració de productes amb romaní

El Romaní. Jornada de formació tècnica.

Aprèn cultiu, assecatge, processat i elaboració de productes amb romaní

Data: 31 de gener 2015, 10:00-18:00 h

Lloc: Santa Eulàlia de Ronçana i Riells de Fai (Barcelona).

Contingut: Es començarà el dia visitant els camps de cultiu de la finca de producció del Parc de Vall de Ros a Santa Eulàlia de Ronçana, on s’aprendrà a collir i a assecar el romaní. S’esmorzarà, i s’aprendrà els secrets del seu cultiu, recol•lecció i processat, des de l’experiència pràctica i amb suport teòric. Cap al migdia es tornarà al Parc de Vall de Ros per fer un taller de cuina amb el romaní com a protagonista i dinar plegats. Per acabar la jornada, es veuran quines aplicacions medicinals i cosmètiques ens ofereix aquesta planta, i s’elaboraran alguns preparats útils.

Organitza: Parc de Vall de Ros, Parc de les Olors.

Preu: 35 € (esmorzar i dinar, amb material i dossier explicatiu inclosos).

Inscripcions: vallderos@parcdelesolors.com, tel. 938656081 / 667527921

Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: