TALLER: ús culinari de les plantes espontànies al Pont de l’Armentera

1er taller selmella

Males herbes. Brots i fulles tendres de primavera

1a Jornada del cicle de tallers: plantes espontànies d’ús culinari

Data: 26 d’abril 2015

Lloc: El Pont de l’Armentera (Tarragona).

Contingut: reconeixement, recol·lecció, elaboració de plats i degustació d’herbes silvestres.

A càrrec de: Guillem Figueras i Natacha Filippi, historiadors i recol·lectors de plantes espontànies comestibles.

Programa:

  • 10:00 h. Arribada al restaurant Selmellà.
  • 10:30 h. Passejada per l’entorn.
  • 12:30 h. Taller de cuina.
  • 14:30 h. Taller degustació, acompanyat de vins aromatitzats.

Preu: 40 €

Inscripcions: abans del 20 d’abril.

Més informació:

  • Guillem, malesherbesalplat@gmail.com, 657168058.
  • Gaetano, restaurantselmella@gmail.com, 633523590

 

Una resposta a TALLER: ús culinari de les plantes espontànies al Pont de l’Armentera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: