JORNADA: Els desafiaments de tot el natural en cosmètica i alimentació

Conférence : Le naturel et ses enjeux en Cosmétique – Agroalimentaire

Data: 26 de juny 2015, 14:00-16:30 h.

Lloc: Couvent des Cordeliers, Forcalquier (departament dels Alps de l’Alta Provença, regió de Provença-Alps-Costa Blava, França).

Contingut:

  • La malaltia del marciment (dépérissement) de les lavandes i lavandins i els mitjans tècnics i financers per a combatre-la. A càrrec de: E Chaisse – Director del Centre Régional Interprofessionnel d’Expérimentation en Plantes à
    Parfum Aromatiques et Médicinales (CRIEPPAM)
  • La problemàtica dels pesticides en els olis essencials ecològics. Retorn a  l’estudi iniciat per Ecocert. A càrrec de: Laurence Vido – Responsable d’anàlisis del Grup ECOCERT.
  • Avançament de l’acció conjunta Pôle PASS: Posada a punt del mètode de dosificació dels pesticides en els extractes naturals complexes. A càrrec de: Sra. C Roy, directora d’ERINI.
  • Estudi PASS INOVV: impacte de l’arribada de l’àcid tàrtric de síntesi en el mercat i estratègia d’autentificació de l’àcid tàrtric natural. A càrrec de: Sr. F Coloma (Faure SA) – Sra. MF Grenier‐Loustalot (Presidenta del Consell científic PASS)

Organitza: Pôle PASS – Parfums Aromes Senteurs Saveurs

Contacte: manifestation@pole‐pass.fr

Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: