LLIBRE: Dossier de la formació sobre caracterització sensorial d’olis essencials

Formació à l’analyse sensorielle des huiles essentielles et eau florale du territoire provençal et italien realisée les 15 et 16 décembre 2014

par Helène Lombardo – La Flaveur du Monde

Contingut: estudi sobre la caracterització sensorial de diferents olis essencials de lavanda (Lavandula angustifolia), menta pebrera (Mentha x piperita) i farigola (Thymus vulgaris) de França i Itàlia.

Estudi realitzat per l’UESS (Université Européenne Senteurs et Saveurs) en el marc del projecte Officina Aromataria.

Accedir al dossier

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: