CURS: formació en seguretat i qualitat de plantes medicinals

Botanicals risk assessment training for authorities (BRAMA)

Dates: del 5 d’octubre al 20 de novembre 2015. 3 mòduls de 3 dies cadascun, de dilluns a dimecres.

Lloc: Aqaba, Tunis, Egipte (tots els cursos també seran disponibles a distància).

Contingut: el curs, a part de les presentacions generals, està enfocat a procediments operacionals i a la pràctica. S’assajaran molts aspectes en exercicis pràctics a través de l’ús de sessions avançades de jocs de rol i tècniques de simulació. Hi haurà un ampli ús de material específic d’estudi de casos i extenses referències al camp d’experiència dels participants i equip tècnic.

L’objectiu general del curs és el de proporcionar als participants el coneixement i capacitat necessàries per treballar d’un forma professional en un ambient internacional, en línia amb les innovacions del seu àmbit.

Programa: el curriculum es dividirà en 3 mòduls:

  • del 5 al 7 d’octubre 2015. Regulacions en plantes medicinals – sessions presencials a Tunis.
  • del 19 al 21 d’octubre 2015. Avaluació de seguretats de les preparacions a base de plantes – sessions presencials des d’Egipte.
  • del 9 a l’11 de novembre 2015. Planificació i gestió dels controls oficials – sessions presencials a Aqaba.

Professorat i equip tècnic:

  • Prof Ivonne Rietjens, Prof. Jacques Vervoort de Wageningen University i Prof. Anastassios Troganis, experts en avaluació de riscos i mètodes analítics per plantes.
  • Dr Paolo Meoni, director de la formació dels cursos arreu del Mediterrani.
  • Dr Luca Bucchini, director del curs.

Organitzat per: el projecte BRAMA dura 40 mesos i està cofinançat pel programa ENPI-MED (European Neighborhood and Partnership Instrument as a cross border cooperation project in the Mediterranean Sea Basin area)  amb 4 socis de Itàlia (Hylobates), Grècia (University of Ioannina), Egipte (NRC), Jordània (Ben-Hayyan Laboratories of Aqaba) i un associat dels Països Baixos(The University of Wageningen). El principal objectiu del projecte és el de donar suport a la formació i a la professionalització de joves recercadors, inspectors i tècnics de l’àrea Euro-Mediterrània per a millorar les capacitats i coneixements dels participants en avaluació de riscos en plantes aromàtiques i medicinals i l’impacte de les estratègies dels controls oficials de les autoritats.

Adreçat a: el curs està limitat a 20 participants que completin tots els mòduls, però no hi ha restriccions per la modalitat a distància. També s’admetran participants per mòduls individualitzats. Els sol·licitants han de tenir un títol universitari o un mínim de 2 anys d’experiència laboral en els sectors relacionats. També han de tenir un bon nivell d’anglès.

Procés de selecció: els sol·licitants han d’omplir un formulari i adjuntar el seu CV. Els alumnes escollits rebran una notificació el 14 de juliol 2015 i la participació es confirmarà el 20 de juliol 2015.

Data límit de presentació de sol·licituds: 10 de juliol 2015

Contacte: Hylobates Consulting S.r.l. – Via Tarsia 61 – 00135 Roma
Tel: +39 0698 9396 28 Fax: +39 0698 9396 30
francescabucchini@hylobates.it

Més informació

Deixa un comentari