ESDEVENIMENT: tast d’infusions i condiments a Solsona

Avui, 30 de novembre 2010, es realitzarà un tast d’infusions i condiments a base de plantes aromàtiques i medicinals.

Serà una sessió de treball, molt didàctica per a conèixer les aplicacions d’aquestes plantes a la gastronomia, així com per a conèixer les preferències dels consumidors.

L’activitat tindrà lloc al restaurant Can Mascaró, situat al costat de l’edifici central el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), a Solsona, des de les 18 a les 21 h. Durant tres hores, es provaran infusions i plats elaborats amb aquest tipus de plantes i els assistents en podran fer una valoració.

Aquest tast està organitzat per l’Àrea de Productes Secundaris del Bosc del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, juntament amb el Rural Living Lab, i es pretén donar a conèixer d’una forma molt didàctica l’aportació de les plantes a diferents plats (amanides, carns, peixos, arrossos, etc.) i fomentar-ne el seu ús i utilització.  Es compta amb el finançament de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra i del Govern d’Andorra, ja que aquesta activitat serveix per a valorar les herbes que s’estan assajant en cultius a Andorra, com ara l’hisop (Hyssopus officinalis), la gavarrera (Rosa canina) o el serpoll (Thymus serpyllum), entre d’altres.
FONT: Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
Més informació

Deixa un comentari