ARTICLE: conservació d’aliments amb olis essencials

Imagen 020Tot i que l’ús de les herbes i espècies ha servit des de fa temps com a condiment, la ciència de l’alimentació els ha cercat noves aplicacions i utilitats. Una d’aquestes és la conservació dels aliments a través dels olis essencials.

La vida útil d’un producte pot augmentar-se, sense que s’alterin les característiques originals, a través de pel·lícules comestibles enriquides amb substàncies amb capacitat antimicrobiana i antioxidant.

Un dels olis essencials amb més potencial és el d’orenga, tot i que també s’esmenten altres espècies com la menta, el romaní, la llimona, l’all o la ceba.

Més informació

FONT: Consumer Eroski, 23 de setembre 2008

AUTORA: Marta Chavarrías

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: