NOTICIA: ANIPAM comença a funcionar

Fomentar el cultiu i la transformació de les plantes aromàtiques i medicinals a Espanya, mitjançant la recerca i la formació: aquest és l’objectiu de l’Asociación Nacional Interprofesional de Productores de Plantas Aromáticas y Medicinales (ANIPAM)

Aquesta associació, recentment creada, té la seva seu a Guadalajara i agrupa a uns trenta socis de tot el país, entre productors, destil·ladors, distribuïdors, tècnics i recercadors, que treballen a Espanya en el camp de les aromàtiques i medicinals.

El 8 de març es celebraran les II Jornadas de Plantas Aromáticas y Medicinales en Frómista (Palencia), on es donarà a conèixer el projecte “Tierra de Campos” on 17 agricultors tenen previst plantar 300 hectàrees d’aromàtiques.

D’altra banda, el 22 i 23 d’abril, es celebrarà a Badajoz el I Encuentro Interprofesional de Plantas Aromáticas y Medicinales: Organización del sector en España que servirà per a la presentació nacional d’ANIPAM, amb la presencia d’agricultors, empreses i grups de recerca, la participació de representants del sector de Portugal, França i Itàlia, i la presència d’un representant del CDTI, que donarà a conèixer els instruments de finançament i de cooperació en R+D+I. Aquests jornades compten amb el suport del CTAEX i l’INIA.

PROGRAMA BADAJOZ

Més informació

Font: ANIPAM

2 Responses to NOTICIA: ANIPAM comença a funcionar

  1. […] de Plantas Aromáticas y Medicinales: Organización del Sector en España, organitzar per l’ Asociación Nacional Interprofesional de Plantas Aromáticas y Medicinales (ANIPAM), que va tenir lloc al Centro Tecnológico Nacional Agroalimentario Extremadura (CTAEX) a Badajoz, […]

  2. […] Organitza: Asociación Nacional Interprofesional de Plantas Aromáticas y Medicinales (ANIPAM). […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: